Bröllopsfesten
Denna succé spelades under perioden 2010-2012 på Teater mitt i maten i Vadstena.
En nyskriven komedi av Niclas Angerborn, Martin Öster, Lars Olofsson m.fl.
Välkommen till en underbar kväll!
Skåla med det lyckliga paret, njut av den underbara supén, inspireras av talen. Du är mer än en gäst i publiken, du är en vän till familjen!
Välkommen till Thomas och Tinas bröllop! Denna afton kommer att bli oförglömlig i flera avseenden. Det har blivit dags för yrvädret Tina Johansson att stadga sig och bygga bo.
Och efter fyrtiotvå år hemma hos mamma är det nu dags för Thomas Svavelberg att flytta hemifrån och finna en ny frisk relation med sin älskade Tina.
Thomas mamma Els-Marie Svavelberg har inget annat val än att foga sig i sonens beslut, även om det borde finnas ett bättre parti än att äkta en vanlig Johansson.
Tinas pappa Stig älskar sin dotter och tycker det känns skönt att få en pålitlig svärson. Hans egen son Thor-Leif har alltid haft en förmåga att ställa till det för sig. Men nu väntar nya tider!
Och du är inbjuden till Thomas och Tinas bröllop med efterföljande fest! Följ den romantiska vigseln med komminister Erik Vergérus. Skåla med brudparet, lyssna på de spirituella talen, umgås med de andra gästerna, njut av de inhyrda bröllopsartisterna och den goda middagen.
Du kommer att få en underbar kväll.
Teater Mitt i Maten presenterar en nyskriven komedi med sång, musik och teater i en ohämmat rolig, tänkvärd, kärleksfull kanske t o m upprörande röra! Varmt välkommen!
Ps. Du får gärna ta med en bröllopspresent till brudparet.
På Scen:
Niclas Angerborn, Lars Olofsson, Eva Granlund, Martin Öster, Maria Olofsson. Göran Friman
 
”Kär och galen bröllopsfest!” ”Festen börjar redan i vestibulen” ”Alla inbjudna får sjunga och skåla  med brudparet då och då –
klart som vattnet att man trivs!” ”… Vilket skojigt kalas!” Corren 2011-03-28 
 
”Kul om livets skavanker”
”Är det verkligen bara sex personer på scenen?”
”… en föreställning med sång, skratt och förträffligt god mat!”
Motala & Vadstena Tidning 2011-03-28