Sista minuten!
– En ospecificerad krogshow

Välkommen att resa med oss!

Vi på Golden Travels brukar säga att ”en resa är ett minne för livet”. Och det kommer vi att ge dig, var så säker!

Vi kallas ofta för ett lågpris-resebolag, och det är vi stolta över. Och det märks ....knappt alls. Vi tänker såhär: Varför ska du slänga bort dina surt förvärvade pengar på resebolag som har fina hotell, bra service, intressanta utflykter och utbildad personal? Åk med oss istället! Det är både billigare och….. ja billigare!
Vi vill erbjuda dig en resa utan onödiga kostnader såsom ångerrätt, garantier och försäkringar. Våra hotell har varken receptionister, städpersonal eller frukostmatsal. Men Herre Gud, det behövs väl inte! Man bor ju bara där en vecka!

Vi på Golden Travels vill önska dig, prismedvetna kund (och som inte är så jädra petig), hjärtligt välkommen att resa med oss!

Boka dina biljetter nu till Vadstena Nya Teaters  krogshow ”Sista minuten! –En ospecificerad krogshow” . Du kommer att få en helkväll med bra musik, många skratt och god mat.

CORREN/MVT skrev:
"Hela ensemblen är på topp och "SISTA MINUTEN" är bland det roligaste Vadstena Nya Teater har gjort!"
"Snudd på genialiskt upplägg."

En erfaren ensemble bestående av Anneli Stolt, Charlotta Dufmats, Niclas Angerborn, Lasse Olofsson, Göran Friman, Kjell Silverwitt och Johan Moestedt kommer att bjuda på en hejdundrande krogshow, med hög igenkänningsfaktor!

Varmt välkommen!

OBS! Föreställningarna för Hösten - 18 finns nu att boka. Räkna med att även höstens biljetter kommer att bli slutsålda. Så boka redan nu för att säkerställa möjligheten att få se vår succe´föreställning!
Boka på: www.vadstenanyateater.se
el. Tel:  076-811 27 77

Sista minuten - hösten 2018

Föreställningsdagar:
21, 22 September
5, 6 Oktober
 19, 20 Oktober
9, 10 November

Föreställningen börjar kl: 19.00
Teaterbaren öppnar 18.00 för mingel. 

loading...