ÄNTLIGEN!
- en sommarkabare´

Lördagen o Söndagen den 4 o 5 September så kan du komma och ha skoj tillsammans med oss, på Folkparksteatern i Gamla Linköping.
Kom, skratta och roas tillsammans med ett superhärligt gäng i en skön blandning av musik, monologer och sketcher på Folkparksteatern i Gamla Linköping. En opretentiöst mysig, musikalisk och rolig stund tillsammans med oss. Vi har längtat så länge på att få träffa vår publik igen, så nu säger vi ÄNTLIGEN! Välkommen till vår enkla lilla sommarkabaré!

Speltider:
4 September 16.00 och 18.30  
5 september 14.00 och 16.30 


Biljetterna bokas endast via vår telefon på 0763 20 17 54.
Biljettbokningen är öppen Måndagar, Tisdagar och Torsdagar mellan klockan 9.00 - 12.00.  
Föreställningens längd: ca. 80 min i en akt, ingen paus.
Biljettpris:
Ord. 300 kr.
Pensionär/ungdom t.om. 20 år 260 kr.


Vår härliga ensemble:

Jeanette Capocci
Har medverkat i ett stort antal farser och revyer runt om Sverige. Bland annat på Halmstad teater, Krusenstiernska teatern, Vallarna i Falkenberg och i Arlövsrevyn har hon gestaltat otaliga komiska karaktärer. Aktuell i höst i musikalen Annie på Intiman i Stockholm och i Teater Leos kommande fars
på Sagateatern Linköping i vinter.

Mikael Riesebeck
En herre som arbetar både med skådespeleri, bildskapande och specialeffekter för film och tv. Känd för sina oförglömliga rollprestationer i teateruppsättningar på bland annat Vallarna och Lisebergsteatern. Har medverkat i flera teveproduktioner och har även skrivit manus för tv.

Eva Granlund
Vadstenabo med många framkallade skratt på sitt samvete. Uppträder överallt med sina älskade rollkaraktärer och det är få östgötar som inte stött på henne i något sammanhang. Sjunger gärna och har hållit i hundratals föredrag runt om i landet. En mycket aktiv medlem i Vadstena Nya Teater.

Göran Friman
Mångsidig pianist och maestro i otaliga uppsättningar i Vadstena med omnejd. Har kompat och samarbetat med många olika artister och körer genom åren. Arrangerar och komponerar ny musik till flera teateruppsättningar på Vadstena Nya Teater.

Lana Brunell
Tidigare radioreporter och programledare som sjungit och musicerat hela livet. Uppträder i alla möjliga och omöjliga sammanhang tillsammans med olika musiker. När hon inte sjunger jobbar hon som pressansvarig, målar eller skriver böcker tillsammans med Thomas Bodström och Martin Widmark.

Dennis Östryd
Har gjort oräkneliga konserter och andra framträdanden under hela sitt liv. Han gräver i låtskatter av Hasse och Tage, Povel Ramel, Frank Sinatra och många fler och framför egna uppskattade musikaliska tolkningar. Många är de östgötar som fått njuta av hans sköna sväng!

Jocke Johansson
Linköpings egen lokalhistoriker och föreläsare, med kunskap om Kinda kanal som ingen annan. Att han dessutom är en hejare på att snickra scenografier och spela teater är det många som har fått erfara genom åren. Med sin hejdlösa plastik har han fått många att skratta gott, på scener runt om i länet.

Lasse Olofsson
En mångsidig skådespelare, manusförfattare och producent som roat östgötar under många år. Otroligt många uppsättningar i bagaget och oräkneliga rolltolkningar har Lasse i sin ryggsäck. Drama, teater eller barnteater… inget är främmande för Lasse som roat publik i alla åldrar.

Niclas Angerborn
Regissör, manusförfattare och skådespelare med en hel rad teaterproduktioner bakom sig. Ofta revyer och farser, men också kammarspel och barnteater har Niclas ägnat sig åt. Haräven hängivit sig åt radiopratande och kåseriskrivande genom åren.

loading...