Sista minuten!
– En ospecificerad krogshow

Sista säsongen! Boka Nu

Välkommen att resa med oss!

Vi på Golden Travels brukar säga att ”en resa är ett minne för livet”. Och det kommer vi att ge dig, var så säker!

Vi kallas ofta för ett lågpris-resebolag, och det är vi stolta över. Och det märks ....knappt alls. Vi tänker såhär: Varför ska du slänga bort dina surt förvärvade pengar på resebolag som har fina hotell, bra service, intressanta utflykter och utbildad personal? Åk med oss istället! Det är både billigare och….. ja billigare!
Vi vill erbjuda dig en resa utan onödiga kostnader såsom ångerrätt, garantier och försäkringar. Våra hotell har varken receptionister, städpersonal eller frukostmatsal. Men Herre Gud, det behövs väl inte! Man bor ju bara där en vecka!

Vi på Golden Travels vill önska dig, prismedvetna kund (och som inte är så jädra petig), hjärtligt välkommen att resa med oss!

Boka dina biljetter nu till Vadstena Nya Teaters  krogshow ”Sista minuten! –En ospecificerad krogshow” . Du kommer att få en helkväll med bra musik, många skratt och god mat.

CORREN/MVT skrev:
"Hela ensemblen är på topp och "SISTA MINUTEN" är bland det roligaste Vadstena Nya Teater har gjort!"
"Snudd på genialiskt upplägg."


En erfaren ensemble bestående av Anneli Stolt, Sofie Andersson, Niclas Angerborn, Lasse Olofsson, Göran Friman, Kjell Silverwitt och Johan Moestedt kommer att bjuda på en hejdundrande krogshow, med hög igenkänningsfaktor!

Varmt välkommen!

OBS! Föreställningarna för Våren - 19 finns nu att boka. Räkna med att även vårens biljetter kan bli slutsålda. Vi har spelat för utsålda hus både 2017 och 2018. Så boka redan nu för att säkerställa möjligheten att få se vår succeföreställning!
Boka på: www.vadstenanyateater.se
el. Tel:  076-811 27 77

Höstens föreställningar utsålda. Boka nu! Sista minuten -  våren 2019

Vårens föreställningsdagar :
15 Februari
16 Februari
22 Februari
23 Februari
22 Mars
23 Mars
29 Mars
30 Mars

Föreställningen börjar kl: 19.00
Teaterbaren öppnar 18.00 för mingel. 

loading...