CHARLEYS TANT!

Årets föreställning 2017/18 var Charleys tant. En förväxlingskomedi fylld av härliga skratt och en hel del fnitter!
Correns recensent skrev:
"ett riktigt bra manus ....Kryddar man sedan anrättningen med duktiga skådespelare, snygg och smart scenografi (även denna gång utförd av Joakim Johansson) och vackra kostymer så är man framme.... lokala aktörer och mer namnkunniga gästartister – alla fungerar lika bra. ....Om vägen till denna lycka därtill kantas av åskådarnas muntra skratt – desto bättre. Och i den evigt unga och älskade 1800-talsfarsen ”Charleys tant” sker just detta." - Östgöta Correspondenten


Medverkande: Niclas Angerborn, Lasse Olofsson, Nina Gunke, Johan Hedenberg, Jocke Johansson, Louice Ottosson, Jocke Gustavsson, Lovisa Monell, Nettan Lekström. 

Bokningssidan:
Boka din biljett här!

 


Charleys tant:s Härliga Ensemble!
 

Nina Gunke
Nina är en mångsidig skådespelare som synts i ett stort antal tv-produktioner. Genombrottet kom i Hedebyborna i rollen som Märta. Därefter följde ett stort antal film och tv-roller, med bl.a. roller i Varuhuset och Skilda världar. Nina har också medverkat i t.ex. Tomten är far till alla barnen och har  arbetat på många av Sveriges teatrar, såsom Maximteatern och Stockholms stadsteater, med både komedi och drama.
 
Niclas Angerborn
Niclas har sett till att Östgötarna har fått skratta under många år. I oräkneliga roller har han gestaltat komiska karaktärer i teaterföreställningar för både barn och vuxna. Men han har även skrivit manus till flera farser, revyer, krogshower och barnpjäser. Niclas har också suttit i regissörsstolen i ett stort antal teaterproduktioner. Medverkade också i de folkkära filmerna Hundraåringen och Hundraettåringen i rollen som den självgode och inkompetente Kommissarie Magnusson.
 
Johan Hedenberg
Johan har man kunnat se i ett flertal stora svenska filmer och tv-serier. Han har medverkat i publiksuccéerna Fröken frimans krig och i filmerna om Johan Falk. Man har också kunnat se honom i tv-serien Bron och filmen Hallonbåtsflyktingen. Johan har arbetat på Dramaten, Malmö Stadsteater, Oscarsteatern och har även gjort röster i ett oändligt antal animerade filmer. Han är aktuell i biofilmen om Ted Gärdestad, där han gestaltar Teds pappa.
 

Lasse Olofsson

Lasse har under många år gestaltat både dramatiska och komiska roller och är numera ett känt ansikte på teaterscenerna runt om i Östergötland. Han har varit med i över hundra olika teateruppsättningar sedan han första gången tog sina första stapplande steg på scenen. Lasse har medverkat i ett flertal olika barnföreställningar både på fast scen och turnerande och den vuxna publiken har sett Lasse i mängder av komedier, revyer, farser och krogshower.
 

Louice Ottosson

Louice är från Valdemarsvik, utbildad på de Geer gymnasiet i Norrköping och sedan på den treåriga artistutbildningen, på Performing Arts School i Göteborg. Sedan 2005 har hon medverkat som skådespelare, sångerska och dansare i flera olika scenproduktioner. Louice har även medverkat i flera kortfilmer och i mordgåtor och spökvandringar. Hon lirar piano och är en omtyckt barpianist, men  skriver också svängig på pop svenska. 
 

Joakim Johansson

Joakim är en mångsysslare med förkärlek för hembygdshistoria. Han har varit ordförande i Landeryds Hembygdsförening och är erkänt duktig på Linköpings lokalhistoria. Han har funnits runtomkring teaterscenen under hela sitt liv och gjorde scendebut 2005. Han har medverkat i bl.a. Hemsöborna, Spanska Flugan, Fullt Frisk, Skaffa mig en tenor och flera nyårs och sommarrevyer i Linköping. Han är utbildad snickare och har även i år byggt vår fina scenografi på Sagateatern!
 

Lovisa Monell

Debuterade som elvaåring på Astrid Lindgrens Värld som Lisabeth i Madicken och spelade Ronja i Ronja Rövardotter på Friluftsteatern i Linköping 2009. Pluggade teater på gymnasiet och medverkade samtidigt i flera olika krogshower samt turnerade runt som Pippi Långstrump. Har jobbat flera säsonger för Fritidsresor runt om i världen och går nu på en musikalartistutbildning i Stockholm.
 

Nettan Lekström

Nettan har arbetat med teater i hela sitt liv. Hon har varit aktiv inom flera olika områden i teaterns värld. Skådespeleri, smink, produktion och som dramapedagog. I slutet av 1970-talet spelade hon revy tillsammans med inge.l.franzén och Rune Mistrén på Folkets Hus i Linköping. I Norrköping har hon jobbat som rektor på Tjadden Hällströms teaterskola, medverkat i ett flertal operetter och musikaler på både Skandiateatern och på Arbis. 

Jocke Gustavsson

Jocke är uppvuxen i Mjölby men bor numera i Linköping, där han tillsammans med några kolleger driver teatergruppen Kulturaktörerna. Efter att ha läst teater på gymnasiet har han fortsatt sin resa inom teaterns värld. Jocke har spelat komedi på Sagateatern och har skrivit och regisserat flera musikaliska barnteateruppsättningar. Han ligger också bakom de senaste årens sommarkomedier i Landeryds Hembygdspark. 

Förest. dagar 2017-2018
Lörd. 30/12   18.00        
Sönd. 31/12   14.30     
Sönd. 31/12   18.00     
   
Fred. 5/1   17.00            
Lörd. 6/1   14.30          
Lörd. 6/1   18.00        

Fred. 12/1   19.00
Lörd. 13/1   14.30          
Lörd. 13/1   18.00          
Sönd. 14/1   14.30
   
Fred. 19/1   19.00
Lörd. 20/1   14.30        
Lörd. 20/1   18.00   
Sönd. 21/1   14.30          
   

Lörd. 27/1   14.30             
Lörd. 27/1   18.00     
Sönd. 28/1   14.30       

Lörd. 3/2   14.30          
Lörd. 3/2   18.00        
Sönd. 4/2   14.30       

Biljettpris:
Ordinarie pris 330:- 
Pensionär/ ungdom  295:-
 

loading...