Skaffa mig en tenor
Spelades vintern 2013/2014 och blev en succé. Lysande recensioner och gott om folk i salongen. Ett stort tack till alla er som kom och tittade!

Corren skrev i sin recension: ” Sacramento, vilket skrattigt gung – och vilket tajt gäng!” …….”Uppsättningen måste med sina inalles åtta medverkande ses som något av en fullträff. ” Detta är bara några av dem lovord vi har fått.
Året är 1938 och Kungliga Operan firar sitt 40 års-jubileum! På Grand Hotell väntar man spänt på att den italienska världstenoren Tito Merelli ska anlända för ett exklusivt framträdande i rollen som Othello. Dessvärre är han försenad och hur gör man då? En hejdlös komedikarusell drar igång och involverar en operadirektör med klena nerver, ett besvärligt lik, två halvnakna kvinnor, en operatokig piccolo, för mycket rödvin och lugnande tabletter, 130 kg ruttna räkor, en svartsjuk hustru samt en rejäl portion galenskap! Missa inte denna väldsberömda komedi av Ken Ludwig. Efter stora framgångar på Broadway och West End kan den äntligen ses i Linköping! Varmt välkommen!

I rollerna såg vi: Carina Lidbom, Lina Hedlund, Lasse Olofsson, Niclas Angerborn, Rebecka Dellskog, Joakim Johansson, Joakim Gustavsson och Nettan Lekström.