Par i Trubbel
Årets fars 2011/2012!
Premiär i Norrköping hösten 2011 och sedan spelades  föreställningen vintern 2011/12 på Sagateatern i Linköping.

Recensent Emil Åkerö på Corren jublade över Par i Trubbel! Så här skrev han:… i slutet av första akten skrattar jag så ögonen tåras och det håller sig ända in i slutet.
… spännande är att man satsat på ett eget manus…
… tvillingarna Jonny och Ronny, spelade av den alltid briljerande Niclas Angerborn

Folkbladet skrev:”En frustande rolig och otrolig historia, med vitsig dialog som känns modern.””Rollerna är som klippta och skurna för ensemblen.””Det är roligt att Niclas Angerborn gör en farsmanusdebut som håller så bra klass rakt igenom… den är riktigt rolig, så där så skratten får ögonen att tåras och mascaran att rinna (vattenfast rekommenderas)””Det är faktiskt bara att gratulera till en riktig fullträff.”

Norrköpings Tidningar skrev:
”Dialogen är kvick och innehåller en hel del fyndiga ordvitsar och underfundigheter.””Det är kul med helt nyskrivet material. Niclas Angerborn har snickrat ihop en väl komponerad text, som känns modern…” De medverkande belönas välförtjänt med stående ovationer från en synnerligen nöjd publik.”

Vad händer när Stefan och Åke ska vattna blommorna och mata katten i mammas hus, när hon är bortrest till Lanzarote? Och varför badar snickaren, när Ulla behöver tvätta händerna. Och vad gör Göran Hägglund bakom soffan? Och är verkligen skadedjursbekämparen död? Men framför allt…   Var f-n är katten!!?
På scenen medverkade ett rutinerat gäng med komediskådespelare. Lasse Olofsson, Niclas Angerborn, Carina Perenkranz, Pontus Helander och Maria Olofsson i denna fartfyllda och roliga fars.
Premiär på nyårsafton.
Manus & regi Niclas Angerborn
Spelplats: Sagateatern, Borgmästaregatan 9, Linköping
Föreställningens längd: 2 timmar inkl. paus