mord på mässen!


Första mord på mässen spelades 2018.  En helt ny föreställning som kommer att heta Mord på mässen - En dödlig duell kommer att ha premiär 2022. Det är en helt ny mordgåta och ny ensemble. Gå in på livgrenadjärmässens hemsida eller Nortic.se för info och biljettköp.

MORD PÅ MÄSSEN 1 var en specialskriven föreställning för just Livgrenadjärmässen, och det bjöds då på skådespeleri, sång, dans och en härlig trerätters middag i magnifik miljö.
Då fick vi följa med på jubileumskalas, när major Oskar von Tratt fyllde 60 år! Handlingen ägde rum 1927, och under kvällen avslöjades hemliga intriger, olycklig kärlek och skamliga relationer. En afton som slutade med ond bråd död och där Du fick vara med och lösa den mystiska kriminalgåtan.

 


 
För frågor kontakta gärna livgrenadjärmässen via telefon 013-140 999 eller mejla: kontakt@livgrenadjarmassen.se

Medverkande: Niclas Angerborn, Lasse Olofsson, Marcus Fyrberg, Louice Ottosson, Sanna Franzen och Joakim Johansson 

Den skrämmande bra ensemble bestOd av:
 

Niclas Angerborn - "Major Von Tratt"
Niclas har sett till att Östgötarna har fått skratta under många år. I oräkneliga roller har han gestaltat komiska karaktärer i teaterföreställningar för både barn och vuxna. Men han har även skrivit manus till flera farser, revyer, krogshower och barnpjäser.


 

Lasse Olofsson - "Sigvard"
Lasse har under många år gestaltat både dramatiska och komiska roller och är numera ett känt ansikte på teaterscenerna runt om i Östergötland. Han har varit med i över hundra olika teateruppsättningar sedan han första gången tog sina första stapplande steg på scenen.


 

Louice Ottosson - "Elsa"
Louice är från Valdemarsvik, Sedan 2005 har hon medverkat som skådespelare, sångerska och dansare i flera olika scenproduktioner. Louice har även medverkat i flera kortfilmer och i mordgåtor och spökvandringar. Hon lirar piano och är en omtyckt barpianist, men  skriver också svängig på pop svenska.
 

 

Joakim Johansson - "Gottfrid och Konstapel Stare"
Joakim är en mångsysslare med förkärlek för hembygdshistoria. Han har varit ordförande i Landeryds Hembygdsförening och är erkänt duktig på Linköpings lokalhistoria. Han har medverkat i bl.a. Hemsöborna, Spanska Flugan, Fullt Frisk, Skaffa mig en tenor och flera nyårs och sommarrevyer i Linköping.


 

Marcus Fyrberg - "Martin"
Marcus är utbildad musikalartist och har hunnit med åtskilliga uppsättningar trots sin ringa ålder. Han skriver och producerar själv föreställningar för både barn och vuxna, jobbar som musiklärare, ger danslektioner och har ett brinnande intresse för artisteri.

Sanna Franzen - "Flora"

En skådespelare med lång erfarenhet av att stå på scenen. Lär ut drama och teater som dramapedagog på Söderköpings kulturskola och i andra sammanhang. Som skådespelare har hon medverkat i mordgåtor, barnteater, forumspel och som sjukhusclown. 

loading...