mord på mässen!


Mord på Mässen!
Missa inte vårens höjdpunkt!
Livgrenadjärmässen och Teater Leo samarbetar för första gången, och det kommer att bli en spännande mix av komik, spänning och nostalgi i en av Linköpings mest fascinerande och anrika salonger.


MORD PÅ MÄSSEN är en specialskriven föreställning för just Livgrenadjärmässen, och det kommer att bjudas på skådespeleri, sång, dans och en härlig trerätters middag i magnifik miljö.
Följ med på jubileumskalas, när major Oskar von Tratt fyller 60 år! Handlingen äger rum 1927, och under kvällen avslöjas hemliga intriger, olycklig kärlek och skamliga relationer. En afton som slutar med ond bråd död och där Du får vara med och lösa den mystiska kriminalgåtan.


Boka din biljett redan idag!
 

Meny


Getostterrine med krispigt fläsk, örtsallad samt hallonbalsamvinegrette
 
Rödvinsmarinerad oxkind som serveras med inkokt rödlök, syrade morötter, potatispuré och rödvinssky
 
Pavlova med lemon curd och färska bär
 
Vi rekommenderar att förboka ett dryckespaket. I paketet ingår ett glas vin till förrätten, ett glas till varmrätten och ett glas till desserten (pris 150 kr, ord pris 195 kr). Det finns även ett alkoholfritt alternativ (pris 110 kr).
 

Bokning & pris


Biljetter bokas via telefon på 013-140 999. Föreställningen varar i ca. 3 timmar inklusive middag. Mässen öppnar 1 timme innan föreställningen börjar och då finns det möjlighet att köpa något att dricka i baren.
 
Priset är 950 kr per person och då ingår teaterföreställningen samt en god 3-rätters middag
 
Boka biljetter och  ytterligare frågor kontakta gärna livgrenadjärmässen via telefon 013-140 999 eller mejla: kontakt@livgrenadjarmassen.se

Medverkande: Niclas Angerborn, Lasse Olofsson, Marcus Fyrberg, Louice Ottosson, Sanna Franzen och Joakim Johansson 

En skrämmande bra ensemble bestående av:
 

Niclas Angerborn - "Major Von Tratt"
Niclas har sett till att Östgötarna har fått skratta under många år. I oräkneliga roller har han gestaltat komiska karaktärer i teaterföreställningar för både barn och vuxna. Men han har även skrivit manus till flera farser, revyer, krogshower och barnpjäser.


 

Lasse Olofsson - "Sigvard"
Lasse har under många år gestaltat både dramatiska och komiska roller och är numera ett känt ansikte på teaterscenerna runt om i Östergötland. Han har varit med i över hundra olika teateruppsättningar sedan han första gången tog sina första stapplande steg på scenen.


 

Louice Ottosson - "Elsa"
Louice är från Valdemarsvik, Sedan 2005 har hon medverkat som skådespelare, sångerska och dansare i flera olika scenproduktioner. Louice har även medverkat i flera kortfilmer och i mordgåtor och spökvandringar. Hon lirar piano och är en omtyckt barpianist, men  skriver också svängig på pop svenska.
 

 

Joakim Johansson - "Gottfrid och Konstapel Stare"
Joakim är en mångsysslare med förkärlek för hembygdshistoria. Han har varit ordförande i Landeryds Hembygdsförening och är erkänt duktig på Linköpings lokalhistoria. Han har medverkat i bl.a. Hemsöborna, Spanska Flugan, Fullt Frisk, Skaffa mig en tenor och flera nyårs och sommarrevyer i Linköping.


 

Marcus Fyrberg - "Martin"
Marcus är utbildad musikalartist och har hunnit med åtskilliga uppsättningar trots sin ringa ålder. Han skriver och producerar själv föreställningar för både barn och vuxna, jobbar som musiklärare, ger danslektioner och har ett brinnande intresse för artisteri.

Sanna Franzen - "Flora"

En skådespelare med lång erfarenhet av att stå på scenen. Lär ut drama och teater som dramapedagog på Söderköpings kulturskola och i andra sammanhang. Som skådespelare har hon medverkat i mordgåtor, barnteater, forumspel och som sjukhusclown. 

Föreställningsdatum:

Onsdag 3/10 kl. 18.30         
 
Torsdag 4/10 kl. 18.30       
       
Söndag 21/10 kl. 16.00
   
   

loading...