Casanova sökes!
Föreställningen blev en publiksuccé med premiär den 30/12–14 och spelades fram till 31/1-15 på Sagateatern i Linköping.
Välkommen hem till familjen Fallman! Året är 1927 och vi befinner oss i fabrikör Fallmans våning i Vasastaden i Linköping. Paret Julius och Asta väntar hem sin dotter Charlotte från huvudstaden, där hon tillbringat ett år hos sin morbrors familj. Nya värderingar och gammal moral krockar i denna klassiska komedi av radarparet Arnold & Bach.
”Casanova sökes!” bjöd på härliga karaktärer i 1920-talets Linköping. Pjäsen älskades av publiken för dess roliga persongalleri, komiska förväxlingar och nostalgiska charm.
Bearbetning och regi: Niclas Angerborn
Medverkande: Regina Lund, Lars Olofsson, Niclas Angerborn, Jocke Johansson, Louice Ottosson, Anders Gustavsson, Anna Dahlén och Jocke Gustavsson
 
Correns recensent Helena Lundberg gav betyget CCCC ( 4/5 ) till Casanova sökes! 
Hon skrev bl.a.:  Det tajta och rappa gäng som intar scenen i Casanova sökes ….behärskar farskonsten fullt ut och verkar ha lika roligt som vi åskådare i den dråpliga pjäsen men utan att för ett ögonblick tappa kontrollen på tempot i föreställningen. Alla känns övertygande i sina roller och när pjäsen är slut tänker jag – att den gärna kunnat vara lite längre.